Mancarica de gulas

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Mancarica de gulas

Mancarica de gulas

Mancarica_de_gulas_11

Am facut mereu aceasta reteta si intotdeauna s-a dus mancarica, de parca nici n-a fost! Iese extraordinar de gustoasa!
Ingrediente:

  • 50 gr unt
  • 1 kg muschi de vita taiata cuburi
  • 2 cepe mari taiate cuburi
  • 100 gr costita
  • paprica dulce 2 linguri
  • 1/4 lingurita chimion
  • 4 pahare apa fierbinte
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 4 rosii taiate
  • 1 kg cartofi taiati cuburi
  • 2 ardei grasi taiati (eu am pus din 3 ardei cate o parte)
  • sare

Mancarica_de_gulas_1

Intr-o cratita am pus ceapa, usturoiul, costita - toate taiate, precum si untul:

Mancarica_de_gulas_2

Dupa ce s-au calit, am adaugat cuburile de carne si le-am prajit putin:

Mancarica_de_gulas_3

Cat s-a prajit carnea, am taiat ardeii si cartofii. Din fiecare ardei am pus cam 3/4, am vrut sa am din toate culorile in final, dar sa fie totusi, aproximativ, 2 ardei:

Mancarica_de_gulas_4

Peste carne am turnat chimen, sare si boia:

Mancarica_de_gulas_5

Am turnat rand pe rand canile cu apa:

Mancarica_de_gulas_6

Au urmat ardeii:

Mancarica_de_gulas_7

Si cartofii:

Mancarica_de_gulas_8

Dupa ce au fiert toate ingredientele, am pus rosiile tocate:

Mancarica_de_gulas_9

Se serveste alaturi de ardei iute, daca vi se pare ca nu-i suficient de aromata mancarica:

Mancarica_de_gulas_10

Se vede ca e densa mancarica. Nu-mi place sa fie mai curgatoare - mai bine fac supa de gulas!

Mancarica_de_gulas_11

Pofta buna!

 

 

 

Am turnat rand pe rand canile cu apa:

Adauga comentariu la reteta - Mancarica de gulas


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Covrigi
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tocanita de naut la cuptor
Supa din trei feluri de peste
Roastbeef a la Jamie
Dulceata de pere
Paine cu seminte
Polos
Tiramisu de capsuni si cocos
Supa Imperiala
Ardei umpluti cu legume
Paine rasucita cu crema de branza
Tarta rustica cu piersici