Maultaschen cu sos de rosii

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Maultaschen cu sos de rosii

Maultaschen cu sos de rosii

Maultaschen_in_Tomatensoe_10

Aluat de paste

  • 100 g gris din griu dur
  • 300-330 g faina de griu
  • 4 oua
  • sare

Se amesteca toate ingredientele,si se framinta un aluat compact.Se formeaza o bila,se impacheteaza in folie transparenta,se lasa la odihna jumatate de ora.Aluatul se intinde o foaie subtire  o masa de lucru presarata cu faina,dupa care se taie cercuri cu forma trecuta prin faina.

Maultaschen_in_Tomatensoe_3

 

Maultaschen_in_Tomatensoe_4

Umplutura

  • 350 g carne macinata(porc+vita)
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi,tocat
  • 1 lingura patrunjel,tocat fin
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 1 ou
  • 2-3 linguri ulei

 


Se prajeste ceapa in ulei.Cind ceapa de vine transparenta,se adauga carnea macinata si se prajeste scurt.Se trage tigaia de pe foc,si se lasa la racit.Se adauga patrunjelul si oul(pe care eu l-am uitat!),si se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara razuita.

Maultaschen_in_Tomatensoe_1

Sosul de rosii

  • 800 g pomodori pelati(2 doze mici)
  • 1 ceapa mica,tocata
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
  • 3-4 linguri ulei de masline

Se dunstuie ceapa in ulei,se adauga rosiile si busuiocul.Se sareaza si pipereaza,si se lasa la fiert pe foc mic 20-30 minute.Se face pireu cu mixerul bat/vertical.

Maultaschen_in_Tomatensoe_2

Cercurile de aluat se pensuleaza cu apa(ca sa se lipeasca marginile),iar in mijloc se pune o lingura de umplutura de carne.

Maultaschen_in_Tomatensoe_5

Maultaschen_in_Tomatensoe_6

Maultaschen_in_Tomatensoe_7

Maultaschen_in_Tomatensoe_8

Pastele umplute se fierb 2-3 minute in apa cu sare care clocoteste usor,apoi se iau de pe foc,si se lasa inca 5 minute in apa sa traga.

Maultaschen_in_Tomatensoe_9

Se servesc calde!

Maultaschen_in_Tomatensoe_10

Pofta buna!

Adauga comentariu la reteta - Maultaschen cu sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Aripioare prajite in crusta
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cornuri cu unt
Cozonac cu mac si alune de padure
Batoane de cereale
Tort de nuci
Tort de ciuperci
Tarta cu rucola
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pui la cuptor
Vanilla Club
Bulete din ciupercute