Mincarica de pipote

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Mincarica de pipote

Mincarica de pipote

pipote4

O mincarica simpla,buna si ieftina, servita preferabil cu mamaliga.

Ingrediente:

  • pipote
  • ceapa verde si echalote
  • sos de rosii
  • sare, piper, marar uscat

Pipotele curatate se pun intr-o oala cu putin ulei, se pune capacul si se lasa sa se coaca un pic in lichidul pe care il vor lasa pina acesta se evapora.

pipote1

Se adauga ceapa verde si echalotele (sau ceapa normala) taiata marunt, se amesteca mereu si se lasa sa se caleasca un pic

pipote2

Se adauga apa si se lasa la fiert pina cind pipotele se inmoaie, se adauga sos de rosii dupa plac si se mai lasa 10 minute dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga mararul uscat, sau alta verdeata dupa plac

pipote3


Adauga comentariu la reteta - Mincarica de pipote


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Butternut umplut
Chec de carne
Brownies cu miere si seminte
Tarta rustica cu piersici
Brezel (covrigi nemtesti)
Prajitura de ciocolata
Tort din alune de copac
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Risotto cu broccoli si kaiser
Rulada de pui
Sirop de citrice
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura cu zmeura si pomelo