Mincarica de pipote

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Mincarica de pipote

Mincarica de pipote

pipote4

O mincarica simpla,buna si ieftina, servita preferabil cu mamaliga.

Ingrediente:

  • pipote
  • ceapa verde si echalote
  • sos de rosii
  • sare, piper, marar uscat

Pipotele curatate se pun intr-o oala cu putin ulei, se pune capacul si se lasa sa se coaca un pic in lichidul pe care il vor lasa pina acesta se evapora.

pipote1

Se adauga ceapa verde si echalotele (sau ceapa normala) taiata marunt, se amesteca mereu si se lasa sa se caleasca un pic

pipote2

Se adauga apa si se lasa la fiert pina cind pipotele se inmoaie, se adauga sos de rosii dupa plac si se mai lasa 10 minute dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga mararul uscat, sau alta verdeata dupa plac

pipote3


Adauga comentariu la reteta - Mincarica de pipote


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Cheesecake cu rosii si busuioc
Capunti alla puttanesca
Piept de pui simplissime
Brezel (covrigi nemtesti)
Rulada de pui
Salata de Boeuf
Cartofi cu conopida si branza
Maultaschen cu sos de rosii
Medalion de vinete
Sesame Chicken
Dulceata de pere
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Muffins cu usturoi si ierburi
Pesto di rucola