Mincarica de pipote

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Mincarica de pipote

Mincarica de pipote

pipote4

O mincarica simpla,buna si ieftina, servita preferabil cu mamaliga.

Ingrediente:

  • pipote
  • ceapa verde si echalote
  • sos de rosii
  • sare, piper, marar uscat

Pipotele curatate se pun intr-o oala cu putin ulei, se pune capacul si se lasa sa se coaca un pic in lichidul pe care il vor lasa pina acesta se evapora.

pipote1

Se adauga ceapa verde si echalotele (sau ceapa normala) taiata marunt, se amesteca mereu si se lasa sa se caleasca un pic

pipote2

Se adauga apa si se lasa la fiert pina cind pipotele se inmoaie, se adauga sos de rosii dupa plac si se mai lasa 10 minute dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga mararul uscat, sau alta verdeata dupa plac

pipote3


Adauga comentariu la reteta - Mincarica de pipote


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Pui cu legume de primavara
Dulceata de grapefruit
Chec aperitiv,stelute si braduti
Salata de telina si morcovi rasi
Baclavale traditionale
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Prajitura de ciocolata
Caramel Tiramisu
Salata de sfecla rosie cu pui
Aluat cu branza
Tort Krantz
Somon la cuptor cu sos alb
Paste de spanac cu calamari si rosii
Chutney de prune si ardei