Pui cu legume de primavara

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pui cu legume de primavara

Pui cu legume de primavara

16


Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui
  • 1 zucchini feliat
  • 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben) - taiati bucati mai groabe
  • 3 morcoviori - feliati subtire
  • 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm
  • 200 g mazare pastai
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de mare,piper,chili (din risnita)
  • rozmarin,oregano uscate (din risnita)
  • otet balsamic dupa gust


Spalam si tapetam pieptul de pui cu un servet de hirtie.Il taiem in fisii de aproximativ 1 cm grosime.Incingem uleiul,punem carnea,condimentam.Cind carnea incepe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care,adaugam zucchini feliat,si pastaile de mazare,lasam inca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,apoi amestecam si lasam sa traga inca un minutel sub capac.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu legume de primavara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti cu legume
Compot de rubarba
Paste cu spanac si gorgonzola
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Aripioare prajite in crusta
Chiftelute din orez
Banana Daiquiri
Ciocanele de pui cu varza
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tort din alune de copac
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciocolata
Cranberry Muffins
Ciorbita de pui si fasolica verde
Tort cu mere si nuci