Pui cu legume de primavara

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pui cu legume de primavara

Pui cu legume de primavara

16


Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui
  • 1 zucchini feliat
  • 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben) - taiati bucati mai groabe
  • 3 morcoviori - feliati subtire
  • 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm
  • 200 g mazare pastai
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de mare,piper,chili (din risnita)
  • rozmarin,oregano uscate (din risnita)
  • otet balsamic dupa gust


Spalam si tapetam pieptul de pui cu un servet de hirtie.Il taiem in fisii de aproximativ 1 cm grosime.Incingem uleiul,punem carnea,condimentam.Cind carnea incepe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care,adaugam zucchini feliat,si pastaile de mazare,lasam inca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,apoi amestecam si lasam sa traga inca un minutel sub capac.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu legume de primavara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri simple
Somon salbatic cu crusta de brinza
Ardei copti pane
Friptura de miel in slowcooker
Saratele
Sarmale fara carne
Bors de iarna cu afumatura
Capunti alla puttanesca
Gratin de broccoli si conopida
Tarta cu brinza si zmeura
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Rulada de somon afumat
Marmelada de zmeura
Ciorbita de pui si fasolica verde
Quark-brinza cremoasa acrisoara