Pui cu legume de primavara

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pui cu legume de primavara

Pui cu legume de primavara

16


Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui
  • 1 zucchini feliat
  • 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben) - taiati bucati mai groabe
  • 3 morcoviori - feliati subtire
  • 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm
  • 200 g mazare pastai
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de mare,piper,chili (din risnita)
  • rozmarin,oregano uscate (din risnita)
  • otet balsamic dupa gust


Spalam si tapetam pieptul de pui cu un servet de hirtie.Il taiem in fisii de aproximativ 1 cm grosime.Incingem uleiul,punem carnea,condimentam.Cind carnea incepe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care,adaugam zucchini feliat,si pastaile de mazare,lasam inca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,apoi amestecam si lasam sa traga inca un minutel sub capac.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu legume de primavara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Polos
Salata Manager
Baton de vanilie
Dulceata de rubarba
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Friptura de vitel in ulei
Muffins cu usturoi si ierburi
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tamagoyaki
Piept de pui afumat
Inghetata de nectarine si caise
Pateu din ficatei de pui
Dulceata de portocale cu ciocolata
Prajitura cu mere si brinza
Supa crema de ciuperci