Pulpe de rata cu bere si stafide

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pulpe de rata cu bere si stafide

Pulpe de rata cu bere si stafide

cosceanatrabirra6

O combinatie care merita incercata.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de rata
  • 1 litru de bere
  • 4 cepe mari
  • o mina de stafide


Se pun pulpele intr-o tigaie antiaderenta la copt, fara adaos de nimic altceva pentru ca vor lasa ele suficienta grasime.


cosceanatrabirra1

Se rumenesc pe ambele parti


cosceanatrabirra2


Se scot pe o farfurie


cosceanatrabirra3


In grasimea rezultata se caleste ceapa taiata marunt si apoi se repun deasupra pulpele, berea si se coace la foc mare cu capacul pe tigaie pina cind carnea pulpelor e moale si se desprinde de pe os


cosceanatrabirra4


Se scot pulpele. se mixeaza sosul si se adauga stafidele inmuiate


cosceanatrabirra5


se amesteca bine si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Pulpe de rata cu bere si stafide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Painea tigru
Rulada de omleta
Chec aperitiv,stelute si braduti
Somon la gratar
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chutney de prune
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Salata de telina,citrice si rodie
Oua tari cu sos
Somloi Galuska
Chocolate cheesecake
Somon afumat pe scandura de cedru
Dulceata de rubarba
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)