Pulpe de rata cu bere si stafide

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pulpe de rata cu bere si stafide

Pulpe de rata cu bere si stafide

cosceanatrabirra6

O combinatie care merita incercata.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de rata
  • 1 litru de bere
  • 4 cepe mari
  • o mina de stafide


Se pun pulpele intr-o tigaie antiaderenta la copt, fara adaos de nimic altceva pentru ca vor lasa ele suficienta grasime.


cosceanatrabirra1

Se rumenesc pe ambele parti


cosceanatrabirra2


Se scot pe o farfurie


cosceanatrabirra3


In grasimea rezultata se caleste ceapa taiata marunt si apoi se repun deasupra pulpele, berea si se coace la foc mare cu capacul pe tigaie pina cind carnea pulpelor e moale si se desprinde de pe os


cosceanatrabirra4


Se scot pulpele. se mixeaza sosul si se adauga stafidele inmuiate


cosceanatrabirra5


se amesteca bine si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Pulpe de rata cu bere si stafide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu cafea si gem de zmeura
Salata de tortellini
Gogosele din flori de dovleac
Crenvursti in aluat
Compot de rubarba
Gratin de broccoli si conopida
Bulete din ciupercute
Rulada de vita cu sunca
Salata de ton cu ardei gras
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort de ciuperci
Confit de canard
Ciuperci umplute cu legume