Pulpe de rata cu bere si stafide

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pulpe de rata cu bere si stafide

Pulpe de rata cu bere si stafide

cosceanatrabirra6

O combinatie care merita incercata.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de rata
  • 1 litru de bere
  • 4 cepe mari
  • o mina de stafide


Se pun pulpele intr-o tigaie antiaderenta la copt, fara adaos de nimic altceva pentru ca vor lasa ele suficienta grasime.


cosceanatrabirra1

Se rumenesc pe ambele parti


cosceanatrabirra2


Se scot pe o farfurie


cosceanatrabirra3


In grasimea rezultata se caleste ceapa taiata marunt si apoi se repun deasupra pulpele, berea si se coace la foc mare cu capacul pe tigaie pina cind carnea pulpelor e moale si se desprinde de pe os


cosceanatrabirra4


Se scot pulpele. se mixeaza sosul si se adauga stafidele inmuiate


cosceanatrabirra5


se amesteca bine si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Pulpe de rata cu bere si stafide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Poularde au vin (à la Jurassiene)
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paine cu iaurt
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pesto rosso
Pateuri umplute cu sunca
Somon la gratar
Tocanita de naut la cuptor
Crema de zahar ars
Muschiulet de porc cu susan
Placinta  cu pui, spanac si branza
Palet de dames
Kisir -  salata de griu
Spaghetti cu zucchini si rosii