Pulpe de rata cu bere si stafide

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pulpe de rata cu bere si stafide

Pulpe de rata cu bere si stafide

cosceanatrabirra6

O combinatie care merita incercata.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de rata
  • 1 litru de bere
  • 4 cepe mari
  • o mina de stafide


Se pun pulpele intr-o tigaie antiaderenta la copt, fara adaos de nimic altceva pentru ca vor lasa ele suficienta grasime.


cosceanatrabirra1

Se rumenesc pe ambele parti


cosceanatrabirra2


Se scot pe o farfurie


cosceanatrabirra3


In grasimea rezultata se caleste ceapa taiata marunt si apoi se repun deasupra pulpele, berea si se coace la foc mare cu capacul pe tigaie pina cind carnea pulpelor e moale si se desprinde de pe os


cosceanatrabirra4


Se scot pulpele. se mixeaza sosul si se adauga stafidele inmuiate


cosceanatrabirra5


se amesteca bine si se serveste.

Adauga comentariu la reteta - Pulpe de rata cu bere si stafide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui intreg
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Salata de cartofi cu ton
Tarta cu rucola
Maultaschen cu sos de rosii
Friptura de mistret
Pateuri rapide
Polos
Faguri cu forma
Supa de pui - rapida
Tort de ciocolata
Cornuri cu unt
Baton de vanilie
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chiftelute cu porumb