Roastbeef a la Jamie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Roastbeef a la Jamie

Roastbeef a la Jamie

roastbeef_7

Ingrediente:

  • 2 fleici de roast beef/contrafile ( 3 cm grosime )
  • 3 catei de usturoi cu tot cu coaja (zdrobiti/presati)
  • sare marina si piper negru din rîsnita
  • 1 ramura de rozmarin
  • ulei extra virgin de masline


Saram si piperam carnea pe ambele parti.Încingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi.Cînd uleiul este încins bine,punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte,apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin( daca sta prea mult,da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia)si întoarcem carnea pe partea cealalta si alsam 4-maxim 5 minute.(Nu se întoarce de mai multe ori,nu se apasa,nu se înteapa,nu se fac taieturi !!!)

Se serveste cu legume aburite,sau trase in unt,cartofi fierti,copti sau prajiti,sau salata.

Adauga comentariu la reteta - Roastbeef a la Jamie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Caviar de vinete
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Salata
Gratin de broccoli si conopida
Brownies cu miere si seminte
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tort din alune de copac
Rosii umplute cu ton
Islere
Paine cu iaurt
Cozonaci cu nuca si mac
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Chec aperitiv,stelute si braduti