Roastbeef a la Jamie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Roastbeef a la Jamie

Roastbeef a la Jamie

roastbeef_7

Ingrediente:

  • 2 fleici de roast beef/contrafile ( 3 cm grosime )
  • 3 catei de usturoi cu tot cu coaja (zdrobiti/presati)
  • sare marina si piper negru din rîsnita
  • 1 ramura de rozmarin
  • ulei extra virgin de masline


Saram si piperam carnea pe ambele parti.Încingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi.Cînd uleiul este încins bine,punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte,apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin( daca sta prea mult,da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia)si întoarcem carnea pe partea cealalta si alsam 4-maxim 5 minute.(Nu se întoarce de mai multe ori,nu se apasa,nu se înteapa,nu se fac taieturi !!!)

Se serveste cu legume aburite,sau trase in unt,cartofi fierti,copti sau prajiti,sau salata.

Adauga comentariu la reteta - Roastbeef a la Jamie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Agliata Verde
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Butternut umplut
Supa de rosii
Cozonac Grania
Medalion de vinete
Antricot cu sos de piper verde
Pesto rosso
Prajitura cu visine si ciocolata
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Rosii umplute cu ton
Lasagne cu spanac si branza chevre
Prosciutto di Parma e melone