Roastbeef a la Jamie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Roastbeef a la Jamie

Roastbeef a la Jamie

roastbeef_7

Ingrediente:

  • 2 fleici de roast beef/contrafile ( 3 cm grosime )
  • 3 catei de usturoi cu tot cu coaja (zdrobiti/presati)
  • sare marina si piper negru din rîsnita
  • 1 ramura de rozmarin
  • ulei extra virgin de masline


Saram si piperam carnea pe ambele parti.Încingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi.Cînd uleiul este încins bine,punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte,apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin( daca sta prea mult,da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia)si întoarcem carnea pe partea cealalta si alsam 4-maxim 5 minute.(Nu se întoarce de mai multe ori,nu se apasa,nu se înteapa,nu se fac taieturi !!!)

Se serveste cu legume aburite,sau trase in unt,cartofi fierti,copti sau prajiti,sau salata.

Adauga comentariu la reteta - Roastbeef a la Jamie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Islere
Somon afumat pe scandura de cedru
Taameia
Ciorba de praz cu zeama de varza
Prajitura cu gutui si branza
Musaca
Ciorba de rosii II
Aluat cu branza
Rata la cuptor
Crap la cuptor (pe gratar)
Gogosele din flori de dovleac
Prajitura cu mere si brinza
Ciorba de salata
Crenvursti in aluat
Vegeta de casa