Ingrediente:
- 2 fleici de roast beef/contrafile ( 3 cm grosime )
- 3 catei de usturoi cu tot cu coaja (zdrobiti/presati)
- sare marina si piper negru din rîsnita
- 1 ramura de rozmarin
- ulei extra virgin de masline
Saram si piperam carnea pe ambele parti.Încingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi.Cînd uleiul este încins bine,punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte,apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin( daca sta prea mult,da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia)si întoarcem carnea pe partea cealalta si alsam 4-maxim 5 minute.(Nu se întoarce de mai multe ori,nu se apasa,nu se înteapa,nu se fac taieturi !!!)
Se serveste cu legume aburite,sau trase in unt,cartofi fierti,copti sau prajiti,sau salata.
< Anterior | Urmator > |
---|