Ingrediente:
- 600 g file cod
- 100 g cascaval ras
- 400 g fasole verde congelata sau din conserva
- 100 g faina
- 2 oua
- 150 g pesmet
- 1 lamaie
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
File-urile de cod se spala si se taie in patru bucati (daca aveti din ce, eu le-am lasat intregi pentru ca erau mai mici) si se scurg bine de apa
Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata bucatele si patrunjel tocat fin
Se umplu file-urile cu amestecul de fasole.
Condimentam cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra
Rulam si prindem cu o scobitoare sau cu mai multe in caz de nevoie
Puteti bate ouale si sa le amestecati cu faina (fiecare stie cum e obisnuit), de aceea eu am facut fiecare procedeu separat.
Dam pestele prin faina
Apoi batem ouale si tavalim pestele prin ouale batute
Si ultima data prin pesmet
Se pajesc in ulei incins.
Si gata de servit!
POFTA BUNA !!
Reteta preluata de AICI !
< Anterior | Urmator > |
---|