Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Rulada de omleta
Stifatho
Prosciutto di Parma e melone
Rosii umplute cu ton
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Omleta cu orez la cuptor
Tort cu mere si nuci
Supa-crema de broccoli
Fursecuri cu gem
Lasagne cu spanac si branza chevre
Gratin de paste si peste, cu bezea
Rulada de somon afumat
Vanilla Club
Painici cu busuioc