Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumari
Friptura de miel in slowcooker
Omleta cu orez la cuptor
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chutney de prune si ardei
Paine rasucita cu crema de branza
Tarte Flambée
Cartofi in crusta de mustar
Salata
Piept de rata cu ciuperci
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salam de caracatita
Salata de sfecla rosie cu pui
Spirale cu Nutella