Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salam de caracatita
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Cirnati cu fenel
Tarta cu brinza si zmeura
Ciorba din pipote de curcan
Caltabosi
Bruschette cu dovlecei
Ciorba de salata
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Sarmale fara carne
Papanasi
Agliata Verde
Pateu din ficatei de pui
Placinta cu branza sarata