Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Salata de telina,citrice si rodie
Fursecuri simple
Gogosele din flori de dovleac
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Inghetata de cocos
Parmigiana di melanzane
Biscuiti cu Nutella
Paste de spanac cu calamari si rosii
Aripioare prajite in crusta
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pateuri rapide
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Drob de miel
Piept de pui, la cuptor