Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune si ardei
Fursecuri fine cu nuci
Pogacsa
Paste de spanac cu calamari si rosii
Friptura de porc cu sorici
Tarta sarata din frunze de conopida
Prajitura cu tofu si ciocolata
Salata de Boeuf
Mancarica de gulas
Biscuiti cu Nutella
Tarta cu rucola
Paine cu orez
Savarine
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pateuri rapide