Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Brezel (covrigi nemtesti)
Rulouri din piept de pui
Spaghetti cu zucchini si rosii
Somon la gratar
Fettuccine cu ton si rosii
Tocanita de naut la cuptor
Piept de pui afumat
Legume umplute
Salata de ton cu ardei gras
Ardei umpluti II
Covrigi
Fursecuri cu gem
Drob de pui
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale