Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Pateu din ficat de porc
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Brezel (covrigi nemtesti)
Ciorba de praz cu zeama de varza
Ghiveci de orez cu legume
Tarta cu vinete
Spaghetti Carbonara
Caltabosi
Aperitiv in foi de napolitana
Rulada de omleta
Bruschette cu dovlecei
Carne de miel in stil mongolez
Ardei umpluti
Spaghetti cu pesto si fasole verde