Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Brezel (covrigi nemtesti)
Paine cu seminte
Placinta cu branza sarata
Sparanghel verde cu bacon
Biscuiti cu Nutella
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Inghetata prajita
Tagliatelle a La-Chef-A
Pogacsa
Cotlete de vinete
Rulada de pui intreg
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cranberry Muffins
Aperitiv in foi de napolitana