Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tropical salad with coconut shrimps
Paine pictata
Pasca cu branza dulce
Dulceata de portocale cu ciocolata
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada de pui intreg
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Supa cu turnatei
Drob de pui
Taameia
Cranberry Muffins
Fettuccine cu ton si rosii
Pateuri rapide
Supa de rosii
Saltimbocca alla romana