Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Supa de gulii
Rulada de somon afumat
Ciorba de miel
Parmigiana di zucchine
Piept de pui simplissime
Turta dulce din piscoturi
Cranberry Muffins
Melcisori de pizza
Tort de nuci
Friptura de vitel in ulei
Mincarica de pipote
Portofele de cod cu fasole verde
Galuste de dovlecei cu sos de sofran