Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Ardei umpluti,mai altfel
Chiftelute de urda in sos de rosii
Varza rosie cu mar
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Rata la cuptor
Supa crema de rosii si morcovi
Pateu din ficat de porc
Spinach and Feta Quesadilla
Chec de carne
Parjoale de vara
Salata de telina,citrice si rodie
Tartiflette
Cheesecake cu rosii si busuioc