Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Inghetata de nectarine si caise
Pui la cuptor
Tarta sarata din frunze de conopida
Prajitura cu visine si ciocolata
Vinete umplute
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Bors de iarna cu afumatura
Muffins cu usturoi si ierburi
Paine cu seminte
Dulceata de pere
Paine rasucita cu crema de branza
Tarta rustica cu piersici
Paine rapida fara drojdie
Medalion de vinete