Ingrediente:
- 8-9 tuburi de calamar nu prea mari
- 300 g paste de spanac
- 3 rosii mari
- 4-5 catei de usturoi
- busuioc cît va place
- sare de mare
- piper
- 4-5 linguri ulei de masline
Pregatim toate ingredientele.Taiem rosiile în sfreturi(cu rosioare chery,mincarea devine mai aspectuasa),apoi le feliemFrunzele de busuioc,le-am lasat întregi.Curatam tuburile de calamari.Chiar daca le cumparati gata curatate,controlati interiorul,si clatiti.Le taiem inele.Incingem usturoiul în ulei de masline si adaugam inelele de calamari.Le amestecam si lasam la foc iute 7-8 minute.Intre timp condimentam cu sare si piper.Adaugam rosiile si busuiocul,amestecam,si mai lasam cîteva minutele pe foc.Degustam,si condimentam daca mai este nevoie.
Servit cu paste de spanac,si stropit deasupra cu ceva ulei de masline...un deliciu!!
< Anterior | Urmator > |
---|