Ardei umpluti II

Ardei umpluti II

Ardei_umpluti_8

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 160 g orez natur
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 400 ml supa
  • marar,tocat fin
  • sare,piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 rosii

Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu vinete
Ciorba din pipote de curcan
Sarmale fara carne
Friptura de porc cu sorici
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ciocolata
Spirale cu Nutella
Creveti crocanti cu cocos
Supa de dovleac cu gorgonzola
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tartiflette
Piept de pui afumat
Somon la cuptor cu sos alb
Tort din albusuri