Ardei umpluti II

Ardei umpluti II

Ardei_umpluti_8

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 160 g orez natur
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 400 ml supa
  • marar,tocat fin
  • sare,piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 rosii

Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Tortelete cu crema Toffee
Ardei umpluti
Chiftelute de urda in sos de rosii
Mincarica de pipote
Caramel Tiramisu
Castraveti cu maioneza de avocado
Prajitura cu gutui si branza
Somon la cuptor cu sos alb
Cranberry Muffins
Salata de telina,citrice si rodie
Fettuccine cu ton si rosii
Prajitura cu tofu si ciocolata
Ciorba din pipote de curcan
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort