Ingrediente
- 4 ardei
- 160 g orez natur
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 400 ml supa
- marar,tocat fin
- sare,piper
- 2-3 linguri ulei
- 2 rosii
Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.
< Anterior | Urmator > |
---|