Ardei umpluti II

Ardei umpluti II

Ardei_umpluti_8

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 160 g orez natur
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 400 ml supa
  • marar,tocat fin
  • sare,piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 rosii

Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec de carne
Roastbeef a la Jamie
Islere
Placinta  cu pui, spanac si branza
Salsa cruda
Supa cu turnatei
Vegeta de casa
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Pateu din ficat de porc
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tropical salad with coconut shrimps
Ciorba de salata
Piept de rata cu ciuperci