Ardei umpluti cu legume

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Ardei_umpluti_5

Mie mi-au placut enorm. Si cum am mai spus: traiasca multiculturalismul, reteta e ca-n bucatariile grecesti! Nu spun tavernele grecesti, ci asa cum am gasit-o la prietenii nostri greci. In bucataria familiei normale.

  • Ardei, spalati si cratati de seminte, am pastrat capacelul - 4 bucati mici, cat pumnul.
  • Doi cartofi mici fierti fara coaja.
  • Un morcov fiert.
  • O cutie ton scursa (ulei sau suc propriu).
  • Suc de rosii.

Am zdrobit cu furculita morcovii si cartofii, am adaugat tonul. Eventual patrunjel. Sare si piper.

Ardei_umpluti_1

Am umplut ardeii cu compozitia de legume si peste. I-am asezat intr-o tava si am umplut cu suc de rosii.

Ardei_umpluti_2

Am copt la cuptor la 200 grade cam 40 de minute. I-am servit cu branza feta rasa deasupra.

Ardei_umpluti_3

Ardei_umpluti_4

Si gata, buni si simpli.

Ardei_umpluti_5

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de vara cu mozzarella
Supa de pasare cu fructe goji
Cartofi cu conopida si branza
Cornuri cu unt
Pesto di rucola
Tarta cu brinza si zmeura
Pogacele cu jumeri
Crap la cuptor (pe gratar)
Gratin de paste si peste, cu bezea
Mincarica de pipote
Tagliatelle cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Prajitura cu tofu si ciocolata
Banana Daiquiri
Friptura de curcan cu mere