Ardei umpluti cu legume

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Ardei_umpluti_5

Mie mi-au placut enorm. Si cum am mai spus: traiasca multiculturalismul, reteta e ca-n bucatariile grecesti! Nu spun tavernele grecesti, ci asa cum am gasit-o la prietenii nostri greci. In bucataria familiei normale.

  • Ardei, spalati si cratati de seminte, am pastrat capacelul - 4 bucati mici, cat pumnul.
  • Doi cartofi mici fierti fara coaja.
  • Un morcov fiert.
  • O cutie ton scursa (ulei sau suc propriu).
  • Suc de rosii.

Am zdrobit cu furculita morcovii si cartofii, am adaugat tonul. Eventual patrunjel. Sare si piper.

Ardei_umpluti_1

Am umplut ardeii cu compozitia de legume si peste. I-am asezat intr-o tava si am umplut cu suc de rosii.

Ardei_umpluti_2

Am copt la cuptor la 200 grade cam 40 de minute. I-am servit cu branza feta rasa deasupra.

Ardei_umpluti_3

Ardei_umpluti_4

Si gata, buni si simpli.

Ardei_umpluti_5

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Painea tigru
Tarta cu crème brûlé
Aripi de curcan tandoori
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Baton de vanilie
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de cartofi cu ton
Tort cu mere si nuci
Medalion de vinete
Tamagoyaki
Cupola ninsa cu ciocolata
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Savarine
Cartofi cu conopida si branza