Tags:
Â
4 chifle taiate in jumatate
1 dovlecel feliat subtire
2 oua
100 ml lapte
citeva frunze de busuioc
2 linguri ulei de masline
sare
piper
verdeturi uscate din risnita
unt pentru uns forma ( fac.)
Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.).
Dam jumatatile de chifle prin oul batut.
Le aranjam intr-o forma termorezistenta.
(am renuntat la untul pentru uns)
Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra.
Frunzele de busuioc le-am pisat in mojar, impreuna cu un catel mic de usturoi.
Am adaugat uleiul de masline,am amestecat.
Cu acest sosulet am pensulat dovleceii.
Am dat forma in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.
Un mic dejun mai intirziiat,rapid si foarte bun!
Merge perfect cu pecorino razuit deasupra!
Le aranjam intr-o forma termorezistenta.
(am renuntat la untul pentru uns)
Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra.
Frunzele de busuioc le-am pisat in mojar, impreuna cu un catel mic de usturoi.
Am adaugat uleiul de masline,am amestecat.
Cu acest sosulet am pensulat dovleceii.
Am dat forma in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.
Un mic dejun mai intirziiat,rapid si foarte bun!
Merge perfect cu pecorino razuit deasupra!
< Anterior | Urmator > |
---|