Bruschette cu dovlecei

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Bruschette cu dovlecei

Bruschette cu dovlecei

 

 Attached Image

4 chifle taiate in jumatate
1 dovlecel feliat subtire
2 oua
100 ml lapte
citeva frunze de busuioc
2 linguri ulei de masline
sare
piper
verdeturi uscate din risnita
unt pentru uns forma ( fac.)

Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.).
Attached Image
Dam jumatatile de chifle prin oul batut.
Le aranjam intr-o forma termorezistenta.
(am renuntat la untul pentru uns)

Attached Image

Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra.

Attached Image

Frunzele de busuioc le-am pisat in mojar, impreuna cu un catel mic de usturoi.
Am adaugat uleiul de masline,am amestecat.
Cu acest sosulet am pensulat dovleceii.

Attached Image

Am dat forma in cuptorul preincalzit la 200┬░C timp de 20 minute aproximativ.

Attached Image

Un mic dejun mai intirziiat,rapid si foarte bun!

Attached Image

Merge perfect cu pecorino razuit deasupra!

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Bruschette cu dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Prajitura cu visine si ciocolata
Piept de rata cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Sandwich Cake cu somon si spanac (Sm├Ârg├ąst├ąrta)
Tarta cu mere
Tort cu mere si nuci
Lasagne cu spanac si branza chevre
Rulada de pui
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Rulada de vita cu sunca
Pui cu legume de primavara
Crutoane aromate
Brezel (covrigi nemtesti)
Caltabosi