Bulete din ciupercute

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Bulete din ciupercute

Bulete din ciupercute

Bulete_din_ciupercute_7

Ingrediente:

  • ciupercute,
    o ceapa mica,
    patrunjel,
    putin cascaval,
    1 ou
    faina alba,
    pesmet,
    sare(vegeta),
    piper,
    boia dulce sau iute,eu cayenne,(daca va mai place busuioc uscat sau oregano).

Am spalat si curata ciupercutele,am tocat lamelele si piciorusele,si le-am calit in putin unt cu ceapa,pana s-au muiat usor.Cand s-a racorit compozitia am pus o lingura de ou batut cu putin lapte(sau apa),1 lingura de faina alba,patrunjel tocat,cascaval razalit,sare piper.Am umplut ciupercutele si lipit cate 2.Am dat prin faina alba,ou batut si pesmetul condimentat,si din nou ou si pesmet(dubla impanatura).Am prajit in ulei profund dinainte incins,ca pe gogosi.Scoase pe servetele absorbante.
O idee faina de aperitiv,se pot umple si cu branza framantata cu ceapa,sau cu carne(in cazul asta se mai dau vreo 10 min si la cuptor)Sau face frigarui alternand cu rosii cherry,sau sunt tare nostime daca le infingeti ceva verde ca:patrunjel,rosmarin verde,cimbru verde,dafin foita,etc
Eu le-am servit cu dovlecei si cascaval.Sunt bune calde dar si reci .

Adauga comentariu la reteta - Bulete din ciupercute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Salata de fasole cu ton
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort din alune de copac
Dulceata de grapefruit
Crutoane aromate
Vanilla Club
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tiramisu
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ciorba de rosii II
Ciorba de salata
Cosulete umplute
Ciorba de praz cu zeama de varza