Butternut umplut

Butternut umplut

Butternut_umplut_1

Ingrediente:

  • dovleac Butternut -1 buc
  • orez - 80 gr
  • spanac congelat - 75 gr
  • ceapa rosie - 1 buc
  • sare
  • piper
  • ulei

Butternut_umplut_2

Mod de preparare
Se taie un capac in partea superioara a dovleacului,se scot semintele , miezul si se mai scobeste putin cu o lingurita:

Butternut_umplut_3

Intr-o tigaie se pune putin ulei si se caleste ceapa tocata marunt, se adauga restul de dovleac tocat:

Butternut_umplut_4

Se adauga spanacul congelat si se amesteca pana acesta se inmoaie. Se condimenteaza cu sare, piper.

Butternut_umplut_5

Se umple dovleacul:

Butternut_umplut_6

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 min. Ultimele 10 min se coace fara folie.

Butternut_umplut_7

Am mai facut un butternut umplut cu mazare - in orezul calit am adaugat putina supa de pui, iar dupa ce s-a copt in vasul roman 45 min, am luat capacul, am ras putin cascaval deasupra si am mai copt 15 min fara capac:

Butternut_umplut_8

Bun!

Butternut_umplut_9

Adauga comentariu la reteta - Butternut umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata de cocos
Ciorbita de pui si fasolica verde
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Schichttorte  Baumkuchen
Islere
Somon la cuptor cu sos alb
Tarta cu rucola
Ardei umpluti cu legume
Prajitura cu visine si ciocolata
Melitzanosalata Agioritiki
Oua tari cu sos
Ardei umpluti,mai altfel
Cozonac Grania
Rulada de ciuperci
Tartiflette