Cartofi cu conopida si branza

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu conopida si branza

Cartofi cu conopida si branza

Cartofi_cu_conopida_si_branza_7

 

Avem nevoie de:

  • 10 cartofi
  • 1/2 conopida
  • 250 g feta sau telemea
  • 100 ml creme fraiche sau smantana
  • 2-3 oua
  • sare si piper


Cartofii de fierb in coaja in apa sarata , se curata si se taie rondele direct in forma ( eu am folosit silicon si n-a mai trebuit unsa).Se taie conopida buchetele si apoi se fierbe putin tot in apa sarata dupa care se scurge bine.Se taie branza sau se razuie( eu am avut branza alba , e ca o feta din lapte pasteurizat , daca aveti telemea e si mai bun.Se adauga si conopida si branza peste cartofi , se sareza ( daca e nevoie ) si se pipereaza.Se bat ouale si se adauga ceva smantana sau creme fraiche .Se toarna peste si se amesteca putin.Se da la cuptor cam jumatate de ora si gata.

Pofta buna!

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu conopida si branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu usturoi si ierburi
Rulada de ciuperci
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Chiftelute de calamari
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Pateuri rapide
Biscuiti cu Nutella
Pesto rosso
Stifatho
Ciorba de salata
Risotto cu broccoli si kaiser
Fursecuri fine cu nuci
Somon la cuptor cu sos alb
Supa gulas
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)