Tags:
Â
Ingrediente:
orez
morcov
mazare verde
patrunjel proaspat
ou (fac.)
sare
piper
ulei
Fierbem orezul al dente in apa cu sare.
In ultimul minut de fiert,adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi, de aceea boabele sint de ma mini pina la mari )
Condimentam cu piper si sare, amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare, cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)

Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie pentru a indeparta surplusul de ulei.

Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.

In ultimul minut de fiert,adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi, de aceea boabele sint de ma mini pina la mari )
Condimentam cu piper si sare, amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare, cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)

Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie pentru a indeparta surplusul de ulei.

Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.

< Anterior |
---|