Tags:
Â
Ingrediente:
orez
morcov
mazare verde
patrunjel proaspat
ou (fac.)
sare
piper
ulei
Fierbem orezul al dente in apa cu sare.
In ultimul minut de fiert,adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi, de aceea boabele sint de ma mini pina la mari )
Condimentam cu piper si sare, amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare, cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848779.jpg)
Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie pentru a indeparta surplusul de ulei.
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848817.jpg)
Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848839.jpg)
In ultimul minut de fiert,adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi, de aceea boabele sint de ma mini pina la mari )
Condimentam cu piper si sare, amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare, cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848779.jpg)
Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie pentru a indeparta surplusul de ulei.
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848817.jpg)
Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.
![Attached Image](http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_08_2009/post-3966-1249848839.jpg)
< Anterior |
---|