Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei_cu_patrunjel_si_usturoi_4

Asa am invatat eu sa fac in Italia si cum e vara si cald si se fac rapid,plus ca-s super gustosi,pot fi o cina serviti ca atare sau alaturi de mezeluri si branzeturi reci sau o garnitura alaturi de carne,snitel,peste,etc,daca avanseaza se pot recicla in omleta,condimenta paste sau tarte sarate.
Deci dovlecei micuti si fragezi,patrunjel,usturoi 2 catei(cui ii place puie mai mult),ulei de masline,putin vin alb,sare si piper.Se pune in tigaie ulei se taie feii rondele dovleceii si se lasa la foc mic cu capac,pana-si lasa ei apa.In timpul asta tocam marunt din cutit patrunjelul cu usturoiul impreuna.Stropim dovleceii cu vin alb si presaram cu patrunjelul usturoios.Sarat piperat si lasat sa se imprieteneasca putin si gata.In 10 minute top!


Adauga comentariu la reteta - Dovlecei cu patrunjel si usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Caltabosi
Muffins cu dovleac(Butternut)
Bulete din ciupercute
Pasta de leustean
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rulada de somon afumat
Maultaschen cu sos de rosii
Chec cu ficat
Bruschette cu legume si tofu
Tamagoyaki
Somon afumat pe scandura de cedru
Ciorba de rosii II
Prajitura cu zmeura si pomelo