Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei_cu_patrunjel_si_usturoi_4

Asa am invatat eu sa fac in Italia si cum e vara si cald si se fac rapid,plus ca-s super gustosi,pot fi o cina serviti ca atare sau alaturi de mezeluri si branzeturi reci sau o garnitura alaturi de carne,snitel,peste,etc,daca avanseaza se pot recicla in omleta,condimenta paste sau tarte sarate.
Deci dovlecei micuti si fragezi,patrunjel,usturoi 2 catei(cui ii place puie mai mult),ulei de masline,putin vin alb,sare si piper.Se pune in tigaie ulei se taie feii rondele dovleceii si se lasa la foc mic cu capac,pana-si lasa ei apa.In timpul asta tocam marunt din cutit patrunjelul cu usturoiul impreuna.Stropim dovleceii cu vin alb si presaram cu patrunjelul usturoios.Sarat piperat si lasat sa se imprieteneasca putin si gata.In 10 minute top!


Adauga comentariu la reteta - Dovlecei cu patrunjel si usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paste cu spanac si gorgonzola
Friptura aromata de porc
Tamagoyaki
Cheesecake cu rosii si busuioc
Chocolate cheesecake
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Gratin de broccoli si conopida
Bulete din ciupercute
Antricot cu sos de piper verde
Piept de pui simplissime
Saltimbocca alla romana
Rulada cu cascaval
Dulceata de grapefruit
Piept de rata cu ciuperci