Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei cu patrunjel si usturoi

Dovlecei_cu_patrunjel_si_usturoi_4

Asa am invatat eu sa fac in Italia si cum e vara si cald si se fac rapid,plus ca-s super gustosi,pot fi o cina serviti ca atare sau alaturi de mezeluri si branzeturi reci sau o garnitura alaturi de carne,snitel,peste,etc,daca avanseaza se pot recicla in omleta,condimenta paste sau tarte sarate.
Deci dovlecei micuti si fragezi,patrunjel,usturoi 2 catei(cui ii place puie mai mult),ulei de masline,putin vin alb,sare si piper.Se pune in tigaie ulei se taie feii rondele dovleceii si se lasa la foc mic cu capac,pana-si lasa ei apa.In timpul asta tocam marunt din cutit patrunjelul cu usturoiul impreuna.Stropim dovleceii cu vin alb si presaram cu patrunjelul usturoios.Sarat piperat si lasat sa se imprieteneasca putin si gata.In 10 minute top!


Adauga comentariu la reteta - Dovlecei cu patrunjel si usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Inghetata prajita
Chiftele din legume
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Maultaschen cu sos de rosii
Chiftelute cu porumb
Polos
Risotto cu broccoli si kaiser
Tiramisu
Ciorba de salata
Supa din trei feluri de peste
Parmigiana di melanzane
Manti
Ardei umpluti
Tort de nuci