Lasagne cu spanac si branza chevre

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Lasagne cu spanac si branza chevre

Lasagne cu spanac si branza chevre

6

Ingrediente:

  • 140 g spanac
  • 1 ceapa
  • 180 g branza chèvre
  • 3 dl lapte
  • 10 buc rosi uscate
  • 1 zucchini
  • 3-4 rosii (ca 350 g)
  • 1 pachet mozzarella
  • 200g foi de lasagne
  • Busuioc, sare, piper


 

Mod de preparare:

Se porneste cuptorul la 200 grade C.Se spala spanacul. Ceapa se toaca marunt. Se incinge 1 lingura de ulei de masline in tigaie si prajesc ceapa si spanacul la foc mijlociu timp de 3 minute.Spanacul spalat si centrifugat.Se pune pe foc cu ceapa.Se mixeaza branza chèvre cu 3 dl lapte, 1 dl apa si rosiile uscate. Se adauga ½lingurita de sare, piper si busuiocZucchini si rosiile se feliaza.Se pune sos in forma de cuptor dupa care un rand de foi de lasagne, amestecul de spanac, feliile de zucchini si cele de rosii, sos, foi de lasagne samd.Deasupra se rade mozzarella sau se aseaza feliata.Se coace in cuptor 20-30 minute.
Se serveste cu castravete proaspat.

Adauga comentariu la reteta - Lasagne cu spanac si branza chevre


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Crutoane aromate
Caltabosi
Tort de nuci
Rosii umplute cu orez
Cocktail-Totally Green
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Schichttorte  Baumkuchen
Salata de ton cu ardei gras
Oua umplute
Tarta cu mere
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Rulouri din piept de pui
Chiftele din legume
Somon la gratar