Lasagne cu spanac si branza chevre

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Lasagne cu spanac si branza chevre

Lasagne cu spanac si branza chevre

6

Ingrediente:

  • 140 g spanac
  • 1 ceapa
  • 180 g branza chèvre
  • 3 dl lapte
  • 10 buc rosi uscate
  • 1 zucchini
  • 3-4 rosii (ca 350 g)
  • 1 pachet mozzarella
  • 200g foi de lasagne
  • Busuioc, sare, piper


 

Mod de preparare:

Se porneste cuptorul la 200 grade C.Se spala spanacul. Ceapa se toaca marunt. Se incinge 1 lingura de ulei de masline in tigaie si prajesc ceapa si spanacul la foc mijlociu timp de 3 minute.Spanacul spalat si centrifugat.Se pune pe foc cu ceapa.Se mixeaza branza chèvre cu 3 dl lapte, 1 dl apa si rosiile uscate. Se adauga ½lingurita de sare, piper si busuiocZucchini si rosiile se feliaza.Se pune sos in forma de cuptor dupa care un rand de foi de lasagne, amestecul de spanac, feliile de zucchini si cele de rosii, sos, foi de lasagne samd.Deasupra se rade mozzarella sau se aseaza feliata.Se coace in cuptor 20-30 minute.
Se serveste cu castravete proaspat.

Adauga comentariu la reteta - Lasagne cu spanac si branza chevre


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Brezel (covrigi nemtesti)
Banana Daiquiri
Pasta de leustean
Pasta de avocado
Rulada de ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Muffins cu usturoi si ierburi
Salata de telina si morcovi rasi
Schichttorte  Baumkuchen
Paine cu seminte
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Crenvursti in aluat
Chocolate Gugelhupf
Chutney de prune si ardei
Tocanita de naut la cuptor