Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Pulpe de rata cu bere si stafide
Supa de dovleac ( Butternut )
Tarta sarata din frunze de conopida
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rata la cuptor
Cotlete de vinete
Cozonac
Tamagoyaki
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Parjoale de vara
Somon la gratar
Chiftelute de urda in sos de rosii
Branza cu verdeturi
Fursecuri simple