Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ┬Ż kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Bruschette cu dovlecei
Caracatita in ulei
Bruschette cu legume si tofu
Dulceata de pere
Paine rasucita cu crema de branza
Pogacele cu jumeri
Feta cu rosii uscate,in ulei
Pateu din ficat de porc
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pasta de leustean
Aluat cu branza