Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ┬Ż kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Frigarui de pui
Brezel (covrigi nemtesti)
Tarta cu rucola
Tagliatelle cu ciuperci
Gogosele din flori de dovleac
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Gratin de paste si peste, cu bezea
Ciocanele de pui cu varza
Tort de ciuperci
Dulceata de grapefruit
Praz umplut cu ciuperci
Oua tari cu sos
Salata de telina,citrice si rodie
Cozonac