Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat cu branza
Muschiulet de porc cu susan
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Bulete din ciupercute
Prajitura de ciocolata
Capunti alla puttanesca
Bulion de rosii
Prajitura  cu mac
Rulada cu cascaval
Salata de mango
Pateuri cu ciuperci
Chiftelute cu porumb
Rata la cuptor
Piept de rata cu ciuperci
Quark-brinza cremoasa acrisoara