Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sesame Chicken
Tort de ciocolata
Kunefe (cataif)
Bruschette cu dovlecei
Ciorba din pipote de curcan
Chec de carne
Gratin de broccoli si conopida
Chec cu ficat
Tarta cu rucola
Pateuri cu ciuperci
Rulada de pui intreg
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Parmigiana di melanzane
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura