Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Tort cu cafea si gem de zmeura
Mincarica de pipote
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tagliatelle cu ciuperci
Prajitura  cu mac
Piept de pui afumat
Dovlecei crocanti la cuptor
Cozonac
Painici cu busuioc
Cheesecake cu rosii si busuioc
Aluat cu branza
Saltimbocca alla romana
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean