Praz umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu legume » Praz umplut cu ciuperci

Praz umplut cu ciuperci

praz_umplut_2

Ingrediente:

  • ┬Ż kg ciuperci,
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare, piper
  • 3-4 fire de praz cu firul mai gros
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • 3-4 linguri sos de rosii

 

praz_umplut_1

Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata. Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obtinem tuburile pentru umplut. Umplem tuburile cu ciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu unt. Deasupra punem sosul de rosii si cascavalul. Coacem cca 20 min la foc potrivit.

Sfat: pentru a umple mai usor tuburile de praz, folositi posul de ornare!

Adauga comentariu la reteta - Praz umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Paste de spanac cu calamari si rosii
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Caviar de vinete
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Somon afumat pe scandura de cedru
Melitzanosalata Agioritiki
Salata de sfecla rosie cu pui
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Sarmale fara carne
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Ciorba de miel
Pogacsa
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean