Vinete umplute

Vinete umplute

Vinete_umplute-Adriana_8
Am facut trei jumatati de vinete cu prosciutto cotto,si 3 jumatati fara,dupa reteta Adrianei.
Ambele variante sint excelente! 


Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 rosii
  • 20 de masline
  • 125 g cascaval ( Bergkäse,de ala puturos)
  • ulei de masline
  • sare
  • 100 g prosciutto cotto(fac.)


Am taiat vinetele in jumatate,pe lungime.Le-am sarat si stropit cu ulei de masline,si le-am dat in cuptorul incins la 250°C pe sina de sus ,timp de 10 minute.Intre timp am depielitat & taiat bucati rosiile,si am taiat cascavalul cubulete.Vinetele coapte le-am scobit,iar pulpa am taiat-o grob cu un cutit si am impartit-o in jumatate.Cu o jumatate am umplut 3 jumatati de vinete,peste care am presarat cubulete de rosii,cascaval si putin oregano tocat .In cealalta jumatate din pulpa am amestecat sunca,taiata maruntel.Am dat tava din nou la cuptor,tot pe sina de sus,la 200 °C,si am lasat pina s-au rumenit dupa placul nostru.

Adauga comentariu la reteta - Vinete umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Cozonac Grania
Fettuccine cu ton si rosii
Chiftelute cu porumb
Salata de telina,citrice si rodie
Tort Krantz
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ardei copti pane
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Friptura aromata de porc
Muffins cu spanac
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tagliatelle cu ciuperci
Tarta sarata din frunze de conopida
Chutney de prune