Vinete umplute

Vinete umplute

Vinete_umplute-Adriana_8
Am facut trei jumatati de vinete cu prosciutto cotto,si 3 jumatati fara,dupa reteta Adrianei.
Ambele variante sint excelente! 


Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 rosii
  • 20 de masline
  • 125 g cascaval ( Bergkäse,de ala puturos)
  • ulei de masline
  • sare
  • 100 g prosciutto cotto(fac.)


Am taiat vinetele in jumatate,pe lungime.Le-am sarat si stropit cu ulei de masline,si le-am dat in cuptorul incins la 250°C pe sina de sus ,timp de 10 minute.Intre timp am depielitat & taiat bucati rosiile,si am taiat cascavalul cubulete.Vinetele coapte le-am scobit,iar pulpa am taiat-o grob cu un cutit si am impartit-o in jumatate.Cu o jumatate am umplut 3 jumatati de vinete,peste care am presarat cubulete de rosii,cascaval si putin oregano tocat .In cealalta jumatate din pulpa am amestecat sunca,taiata maruntel.Am dat tava din nou la cuptor,tot pe sina de sus,la 200 °C,si am lasat pina s-au rumenit dupa placul nostru.

Adauga comentariu la reteta - Vinete umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Chiftelute
Salata de mango
Supa de pui - rapida
Tarta cu mere
Tarta de ciocolata
Melitzanosalata Agioritiki
Prajitura cu tofu si ciocolata
Salsa cruda
Ardei umpluti,mai altfel
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Prosciutto di Parma e melone
Ciorba de rosii II
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort cu cafea si gem de zmeura