Capunti alla puttanesca

Capunti alla puttanesca

4

 Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati in suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)

  • In timp ce apa pentru paste fierbe,incepem cu prepararea sosului.
    Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)impreuna cu ansoa,pina acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii,si turnam peste.Eu am pus in sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un sfert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neinegrite"- si capere sub sare.

    1

    Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.

    2

    Amestecam pastele cu sos.

    3

    Usor de realizat,si gustos! 


    Adauga comentariu la reteta - Capunti alla puttanesca


    Nu necesita inregistrare


    Codul de securitate Actualizează

    Retete

    Te-ar mai putea interesa si:

    Retete culinare cu imagini

    Omleta cu orez la cuptor
    Cozonac cu mac si alune de padure
    Cartofi in crusta de mustar
    Muffins cu spanac
    Piept de pui simplissime
    Poularde au vin (à la Jurassiene)
    Placinta  cu pui, spanac si branza
    Rulade de peste cu morcov si dovlecel
    Gratin de broccoli si conopida
    Spaghetti cu sos de vinete si rosii
    Friptura de miel in slowcooker
    Pateuri umplute cu sunca
    Melcisori de pizza
    Pulpe de rata cu bere si stafide
    Schichttorte  Baumkuchen