Capunti alla puttanesca

Capunti alla puttanesca

4

 Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati in suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)

  • In timp ce apa pentru paste fierbe,incepem cu prepararea sosului.
    Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)impreuna cu ansoa,pina acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii,si turnam peste.Eu am pus in sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un sfert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neinegrite"- si capere sub sare.

    1

    Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.

    2

    Amestecam pastele cu sos.

    3

    Usor de realizat,si gustos! 


    Adauga comentariu la reteta - Capunti alla puttanesca


    Nu necesita inregistrare


    Codul de securitate Actualizeaz─â

    Retete

    Te-ar mai putea interesa si:

    Retete culinare cu imagini

    Supa Imperiala
    Chiftelute de urda in sos de rosii
    Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
    Cartofi in crusta de mustar
    Chocolate cheesecake
    Pesto di rucola
    Piept de pui afumat
    Prajitura Latte Macchiato
    Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
    Gratin de broccoli si conopida
    Ardei copti pane
    Spinach and Feta Quesadilla
    Friptura de miel in slowcooker
    Dulceata de pere
    Pui la cuptor