Capunti alla puttanesca

Capunti alla puttanesca

4

 Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati in suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)

  • In timp ce apa pentru paste fierbe,incepem cu prepararea sosului.
    Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)impreuna cu ansoa,pina acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii,si turnam peste.Eu am pus in sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un sfert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neinegrite"- si capere sub sare.

    1

    Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.

    2

    Amestecam pastele cu sos.

    3

    Usor de realizat,si gustos! 


    Adauga comentariu la reteta - Capunti alla puttanesca


    Nu necesita inregistrare


    Codul de securitate Actualizeaz─â

    Retete

    Te-ar mai putea interesa si:

    Retete culinare cu imagini

    Placinta cu branza sarata
    Ardei umpluti cu legume
    Castraveti cu maioneza de avocado
    Pateuri umplute cu sunca
    Quinoa cu legume
    Pui cu legume de primavara
    Pasca cu branza dulce
    Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
    Cupola ninsa cu ciocolata
    Pasca cu ciocolata
    Piept de rata cu ciuperci
    Inghetata de cocos
    Papanasi
    Feta cu rosii uscate,in ulei
    Chiftelute de carne