Capunti alla puttanesca

Capunti alla puttanesca

4

 Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati in suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)

  • In timp ce apa pentru paste fierbe,incepem cu prepararea sosului.
    Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)impreuna cu ansoa,pina acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii,si turnam peste.Eu am pus in sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un sfert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neinegrite"- si capere sub sare.

    1

    Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.

    2

    Amestecam pastele cu sos.

    3

    Usor de realizat,si gustos! 


    Adauga comentariu la reteta - Capunti alla puttanesca


    Nu necesita inregistrare


    Codul de securitate Actualizeaz─â

    Retete

    Te-ar mai putea interesa si:

    Retete culinare cu imagini

    Crutoane aromate
    Inghetata de cocos
    Melcisori de pizza
    Somon salbatic cu crusta de brinza
    Drob de miel
    Ardei umpluti cu legume
    Oua umplute
    Confit de canard
    Ciorba de rosii II
    Pui la cuptor
    Fursecuri simple
    Ciocanele de pui cu varza
    Crap la cuptor (pe gratar)
    Rulada de ciuperci
    Sandwich Cake cu somon si spanac (Sm├Ârg├ąst├ąrta)