Capunti alla puttanesca

Capunti alla puttanesca

4

 Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati in suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)

  • In timp ce apa pentru paste fierbe,incepem cu prepararea sosului.
    Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)impreuna cu ansoa,pina acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii,si turnam peste.Eu am pus in sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un sfert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neinegrite"- si capere sub sare.

    1

    Mai lasam vreo 5 minute la fiert,dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.

    2

    Amestecam pastele cu sos.

    3

    Usor de realizat,si gustos! 


    Adauga comentariu la reteta - Capunti alla puttanesca


    Nu necesita inregistrare


    Codul de securitate Actualizează

    Retete

    Te-ar mai putea interesa si:

    Retete culinare cu imagini

    Supa de dovleac cu gorgonzola
    Poularde au vin (à la Jurassiene)
    Chiftele din legume
    Cheesecake cu rosii si busuioc
    Palet de dames
    Aperitiv cu branza brie la cuptor
    Gratin de broccoli si conopida
    Chiftelute
    Drob de miel
    Gugelhupf cu marmelada
    Cartofi cu conopida si branza
    Prajitura Latte Macchiato
    Sarmale fara carne
    Capunti alla puttanesca
    Tarta de ciocolata