Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Spaghetti_Carbonara-Sonia_5


In timp ce fierb spaghetti,se prepara crema de oua.Eu indragostita fiind,ca de obicei ,am uitat de oul +1,
asa ca spaghettele mele nu au fost atit de cremoase ca ale Soniei.

Ingrediente:

  • 4 galbenusuri + un ou
  • 100 g pecorino romano,razuit
  • 150 g costita,taiata cubulete
  • 320 g spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline e.v.
  • piper negru,proaspat macinat

Amestecam galbenusurile cu pecorino romano si piper.Rumenim costita pina devine crocanta,si o lasam olecuta la racorit.O amestecam la galbenusuri.Cind spaghetti sint fierte,se scurg de apa,si asa fierbinti se adauga si amestca rapid la masa de oua-costita.Eu am amestecat rapid,mult,si bine-bine,sa fiu sigura ca de la firbinteala pastelor,se incheaga galbenusul sa nu ramina crud,si nici sa nu faca efectul ala de papara,de care povestea Adriana.Eu zic ca mi-au iesit bine.Cu oul in plus,sigur se vedea crema mai bine,dar si asa au fost foarte gustoase.Asa cu pecorino imi plac,fara...nu ma dau pe spate.

Adauga comentariu la reteta - Spaghetti Carbonara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Chiftelute de urda in sos de rosii
Chiftelute din orez
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Confit de canard
Rulada de pui intreg
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Prajitura cu mere caramel
Castraveti cu maioneza de avocado
Pasta de leustean
Turta dulce din piscoturi
Tarta cu vinete
Vinete umplute