Ingrediente:
- 200 g leurda
- 200-250 g rosii cherry
- 1 catel de usturoi
- 180-200 g spaghetti din faina integrala
- parmigiano reggiano
- ulei de masline
- sare marina
Â
Pregatim ingredientele,spalam rosioarele si leurda.
Frunzele de leurda le tocam grob,sau chiar deloc.
Frunzele de leurda le tocam grob,sau chiar deloc.

Aceste paste se gatesc foarte rapid,
asa ca incepem prin a pune apa si ceva sare intr-o oala,la fiert.
Cind clocoteste apa,adaugam pastele.In timp ce fierb,
rumenim rosioarele si usturoiul in ceva ulei de masline,
timp de 4-5 minute,la foc iute.

Adaugam leurda si amestecam maxim 2-3 minute. Saram dupa gust.
Punem legumele peste paste, presaram parmesan razuit fin.
Se servesc calde.
Pofta buna!
< Anterior | Urmator > |
---|