Covrigi

Covrigi

Tags:

01

O reteta foarte simpla:

1/3 cub de drojdie(24:3=8gr.),1cana de apa calduta(250 ml.),1 lingurita de sare,1 lingura de zahar,faina alba cat cuprinde(cam 500 gr.)1 lingura de ulei...

Din toate ingredientele am framantat un aluat mai tarisor,la urma am desprins de pe maini cu putin ulei,l-am izbit de vreo doua ori de masa,si l-am acoperit cu o folie si l-am dat la frigider 20 de minute.

02

Am facut covrigii (mie mi-au iesit 6 mari)

03

04

Am pus la fiert apa cu sare,cand clocoteste le dam drumul cate unul,sunt gata cand plutesc la suprafata,mai lasam 2 minute sa fiarba

05

Sii scoatem cu-o paleta direct pe gratarul de la cuptor,pe care l-am uns usor cu ulei. Presaram cu mac sau susan (eu nu prea mai aveam) si coacem in cuptorul bine incins, postand gratarul cu covrigii pe planul cel mai de jos (sub flacara).

Gata copti, iata si o sectiune:

06

POFTA BUNA !!

Aceasta reteta este preluata de  AICI !


Adauga comentariu la reteta - Covrigi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Supa cu turnatei
Rulada de pui intreg
Supa gulas
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Vegeta de casa
Brezel (covrigi nemtesti)
Bulete din ciupercute
Medalion de vinete
Paine pictata
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Manti
Prajitura Latte Macchiato
Tarta cu rucola
Cosulete umplute