Paine rasucita cu crema de branza

Reteta culinara » Retete panificatie si patiserie » Paine rasucita cu crema de branza

Paine rasucita cu crema de branza

01

Ingrediente:

pentru aluat:

700 gr faina
200 ml lapte caldut
100 ml apa calduta
150 ml ulei
100 gr crema de branza cu verdeata
1 pachet drojdie uscata (7 gr)
1 lingura zahar
1 lingurita sare

pentru deasupra:galbenus amestecat cu putin lapte ,seminte de susan,mac ,chimen.

Mod de preparare:
Din ingredientele de mai sus se realizeaza un aluat :

02

Aluatul se imparte in trei parti de marimi diferite.Din cele trei parti se intind cu sucitorul dreptunghiuri ,se ung cu crema de branza cu verdeata si se ruleaza,apoi se rasucesc de cateva ori si se aseaza in tava ,ca in imagini:

03

04

05

06

Se lasa la dospit 30 min,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte:

07

Se coace in cuptorul preincalzit la 200 °C,25 min:

08

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de  AICI !


Oua tari cu sos

Adauga comentariu la reteta - Paine rasucita cu crema de branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Salata Manager
Butternut umplut
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Salata de fasole cu ton
Salsa cruda
Painea tigru
Friptura de vitel in ulei
Pui cu legume de primavara
Placinta  cu pui, spanac si branza
Tort din albusuri
Ciorba de rosii II
Aperitiv in foi de napolitana
Chec cu ficat