Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu zmeura si pomelo
Placinta  cu pui, spanac si branza
Tamagoyaki
Paine pictata
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Somloi Galuska
Sesame Chicken
Tarta cu crème brûlé
Creveti crocanti cu cocos
Cirnati cu fenel
Roastbeef a la Jamie
Spirale cu Nutella
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cozonac
Bruschette cu legume si tofu