Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Rulada de omleta
Inghetata prajita
Varza rosie cu mar
Quinoa cu legume
Stifatho
Rulada de omleta
Paste cu ciuperci si rosii
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Pachetele cu porumb si branza
Paine cu orez
Rulada de vita cu sunca
Supa crema de rosii si morcovi
Carne de miel in stil mongolez
Chocolate Gugelhupf