Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui simplissime
Feta cu rosii uscate,in ulei
Caipirinha
Piept de pui afumat
Friptura de miel in slowcooker
Dulceata de portocale cu ciocolata
Sirop de citrice
Ciocanele de pui cu varza
Tarta cu crème brûlé
Dulceata de grapefruit
Beef Bourguignon - Julia Child
Praz umplut cu ciuperci
Piept de rata cu ciuperci
Salata de tortellini
Schichttorte  Baumkuchen