Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tartiflette
Mincarica de pipote
Tagliatelle cu ciuperci
Salata de telina,citrice si rodie
Kunefe (cataif)
Tortelete cu crema Toffee
Pateuri rapide
Tort de nuci
Chiftelute de calamari
Cozonac
Rulada de omleta
Salata de tortellini
Sarmale fara carne
Ghiveci de orez cu legume
Dulceata de rubarba