Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Banana Daiquiri
Rulouri din piept de pui
Saltimbocca alla romana
Muschiulet de porc cu susan
Supa de chimen
Fursecuri fine cu nuci
Prajitura Latte Macchiato
Pogacsa
Mancarica de gulas
Legume umplute
Chec de carne
Salata de fasole cu ton
Tort din albusuri
Salata de sfecla rosie cu pui
Ciorbita de pui si fasolica verde