Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Crutoane aromate
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada de pui intreg
Ciocanele de pui cu varza
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Crostoni cu miel
Fettuccine cu ton si rosii
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Mincarica de pipote
Biscuiti cu Nutella
Chutney de prune