Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu spanac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada de pui intreg
Branza cu verdeturi
Cornuri cu unt
Paine pictata
Rulada cu cascaval
Somloi Galuska
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Cartofi cu conopida si branza
Supa gulas
Muffins cu usturoi si ierburi
Maultaschen cu sos de rosii
Chec aperitiv,stelute si braduti
Quark-brinza cremoasa acrisoara