Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tortelete cu crema Toffee
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Rata la cuptor
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Oua umplute
Oua tari cu sos
Tartiflette
Chutney de prune
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Pasta de avocado
Musaca
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta cu vinete