Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Tarta cu brinza si zmeura
Rulada de omleta
Rulouri din piept de pui
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Salsa cruda
Tort cu cafea si gem de zmeura
Prajitura cu zmeura si pomelo
Salata de sfecla rosie cu pui
Paine  pe vatra
Pateuri umplute cu sunca
Antricot cu sos de piper verde
Biscuiti cu Nutella
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Oua umplute