Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chicken Bryan
Chiftele din legume
Paine cu iaurt
Ardei umpluti
Baclavale traditionale
Chutney de prune
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Banana Daiquiri
Spinach and Feta Quesadilla
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata Manager
Ardei umpluti,mai altfel
Drob de miel
Dulceata de grapefruit
Chocolate cheesecake