Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Batoane de cereale
Piept de rata cu ciuperci
Tarta sarata din frunze de conopida
Chec cu ficat
Pateu din ficat de porc
Pogacele cu jumeri
Tarta de ciocolata
Ciorba de praz cu zeama de varza
Rulada de somon afumat
Stifatho
Cartofi cu conopida si branza
Palet de dames
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Maultaschen cu sos de rosii
Salata de ton cu ardei gras