Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete din ciupercute
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa cu turnatei
Prajitura cu tofu si ciocolata
Supa de rosii
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Salata de ton cu ardei gras
Pui cu legume de primavara
Crap la cuptor (pe gratar)
Sarmale fara carne
Bulion de rosii
Friptura de vitel in ulei
Manti
Rulada de pui
Cozonac