Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Tort cu mere si nuci
Sirop de citrice
Tort de ciocolata
Prajitura  cu mac
Pesto rosso
Confit de canard
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Crostoni cu miel
Musaca
Tarte Flambée
Cartofi cu conopida si branza
Maultaschen cu sos de rosii
Pui umplut cu telina si morcovi