Pateuri rapide

Pateuri rapide

4

 

Reteta este foarte simpla, dar in acelasi timp deosebit de gustoasa: cantitati egale de brinza de vaci, unt/margarina si faina. Bineinteles sare, daca doriti si alte condimente.Se pot umple sau lasa simple, se preteaza si ca saratele.Eu, pentru conformitate am facut din 600 gr fiecare, si ceva sare. Se amesteca totul pina devine o coca omogena, care se da la rece peste noapte. Se scoate pe masa usor infainata ( nu incarcati cu prea multa faina, doare cit sa manevrati usor coca) si se incepe intinderea cu merdeneaua infainata.Coca va ramine de min 1 cm grosime, cu forma de decupaj infainata se vor decupa buseurile (in cazul meu) si se vor coace pe foc mediu pe hirtie de copt. Eu le-am uns cu galbenu de ou si presarata cu susan negru si susan alb.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri rapide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti Carbonara
Pateuri umplute cu sunca
Tarta cu rucola
Cosulete umplute
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Fettuccine cu ton si rosii
Cozonac
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Dulceata de pere
Crema Toffee
Salata
Pesto di rucola
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Cozonaci cu nuca si mac
Tarta cu crema de branza si zmeura