Pateuri rapide

Pateuri rapide

4

 

Reteta este foarte simpla, dar in acelasi timp deosebit de gustoasa: cantitati egale de brinza de vaci, unt/margarina si faina. Bineinteles sare, daca doriti si alte condimente.Se pot umple sau lasa simple, se preteaza si ca saratele.Eu, pentru conformitate am facut din 600 gr fiecare, si ceva sare. Se amesteca totul pina devine o coca omogena, care se da la rece peste noapte. Se scoate pe masa usor infainata ( nu incarcati cu prea multa faina, doare cit sa manevrati usor coca) si se incepe intinderea cu merdeneaua infainata.Coca va ramine de min 1 cm grosime, cu forma de decupaj infainata se vor decupa buseurile (in cazul meu) si se vor coace pe foc mediu pe hirtie de copt. Eu le-am uns cu galbenu de ou si presarata cu susan negru si susan alb.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri rapide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Friptura de miel in slowcooker
Aripi de curcan tandoori
Cocktail-Totally Green
Ciocanele de pui cu varza
Chutney de prune si ardei
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Friptura de mistret
Pasta de leustean
Kunefe (cataif)
Medalion de vinete
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Salata de fasole cu ton
Brownies cu miere si seminte
Piept de rata cu ciuperci