Pateuri rapide

Pateuri rapide

4

 

Reteta este foarte simpla, dar in acelasi timp deosebit de gustoasa: cantitati egale de brinza de vaci, unt/margarina si faina. Bineinteles sare, daca doriti si alte condimente.Se pot umple sau lasa simple, se preteaza si ca saratele.Eu, pentru conformitate am facut din 600 gr fiecare, si ceva sare. Se amesteca totul pina devine o coca omogena, care se da la rece peste noapte. Se scoate pe masa usor infainata ( nu incarcati cu prea multa faina, doare cit sa manevrati usor coca) si se incepe intinderea cu merdeneaua infainata.Coca va ramine de min 1 cm grosime, cu forma de decupaj infainata se vor decupa buseurile (in cazul meu) si se vor coace pe foc mediu pe hirtie de copt. Eu le-am uns cu galbenu de ou si presarata cu susan negru si susan alb.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri rapide


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Cocktail-Totally Green
Rulada de pui
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pasta de leustean
Chec negru
Piept de pui, la cuptor
Kisir -  salata de griu
Ciorba de rosii II
Salata de fasole cu ton
Prajitura cu tofu si ciocolata
Piept de pui afumat
Beef Bourguignon - Julia Child
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Maultaschen cu sos de rosii