Ingrediente:
- branza - 650 g (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
- unt - 250 g
- oua -2 buc
- iaurt - 400 ml
- faina - aproximativ 900 g
- chimen - 50 g
Mod de preparare:
Branza si untul se dau pe razatoare, se pun cele doua oua, chimenul, iaurtul si se amestecabine:
Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat (nu foarte tare):
Din aluat se formeaza bile (cu mainile date prin faina):
Eu am format bile din jumatate din aluat, cealalta jumatate am pus-o in folie si urmeaza sa fie coapte in ziua urmatoare.
Se incinge forma pe ochiul de la aragaz, se pun bilele si se coc pe rand, pe ambele parti:
Gata!
PS: In loc de iaurt se poate folosi smantana lichida, in loc de chimen susan, etc, dati frau liber imaginatiei1
POFTA BUNA !
< Anterior | Urmator > |
---|