Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti Carbonara
Supa-crema de broccoli
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Praz umplut cu ciuperci
Pateuri cu ciuperci
Tagliatelle a La-Chef-A
Paine rapida fara drojdie
Islere
Pesto di rucola
Gratin de broccoli si conopida
Caipirinha
Tort cu mere si nuci
Friptura de curcan cu mere
Tiramisu de capsuni si cocos
Paste cu spanac si gorgonzola