Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon salbatic in sos de vin cu marar
Ciocanele de pui cu varza
Beef Bourguignon - Julia Child
Piept de pui afumat
Ciorba de praz cu zeama de varza
Tagliatelle cu ciuperci
Tiramisu
Supa gulas
Rulada de pui intreg
Saratele
Aripioare prajite in crusta
Paine rasucita cu crema de branza
Medalion de vinete
Supa de pasare cu fructe goji
Chutney de prune