Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu usturoi si ierburi
Chocolate Gugelhupf
Prajitura Lia
Rulada de omleta
Spaghetti Carbonara
Cotlete de vinete
Paine rasucita cu crema de branza
Pogacele cu jumari
Compot de rubarba
Cozonac cu mac si alune de padure
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aripioare prajite in crusta
Ciocanele de pui cu varza
Turta dulce din piscoturi