Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Sirop de citrice
Chiftelute
Prajitura cu visine si ciocolata
Rulada de somon afumat
Paine cu seminte
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chiftelute de carne
Tarta cu crème brûlé
Melcisori de pizza
Rulouri din piept de pui
Musaca
Pui umplut cu telina si morcovi
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Inghetata de nectarine si caise