Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Prajitura Lia
Chec de carne
Dulceata de rubarba
Turta dulce din piscoturi
Legume umplute
Caracatita in ulei
Paste cu ciuperci si rosii
Pogacsa
Crostoni cu miel
Rosii umplute cu orez
Pesto rosso
Piept de pui simplissime
Caramel Tiramisu
Salata de telina si morcovi rasi