Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Chiftelute cu porumb
Dovlecei crocanti la cuptor
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chutney de prune si ardei
Covrigi
Gratin de paste si peste, cu bezea
Tortelete cu crema Toffee
Ardei umpluti,mai altfel
Rulada de pui intreg
Salata Manager
Papanasi
Caviar de vinete
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Fursecuri cu gem