Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Omleta cu orez la cuptor
Painici cu busuioc
Salata de tortellini
Rulada cu cascaval
Pateu din ficatei de pui
Prajitura cu mere si brinza
Painea tigru
Cozonac cu mac si alune de padure
Placinta  cu pui, spanac si branza
Tarta cu crema de branza si zmeura
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Melitzanosalata Agioritiki
Paine rasucita cu crema de branza
Ardei umpluti II