Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Ciorba de rosii II
Supa de gulii
Beef Bourguignon - Julia Child
Rata la cuptor
Tocanita de naut la cuptor
Brownies cu miere si seminte
Saratele
Piept de pui afumat
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Islere
Rulada de ciuperci
Inghetata prajita
Mancarica de gulas
Tort din alune de copac