Anghemaht de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crostoni cu miel
Crema Toffee
Kunefe (cataif)
Chec de carne
Supa de pasare cu fructe goji
Prosciutto di Parma e melone
Pesto di rucola
Paine cu orez
Ciorba de praz cu zeama de varza
Supa din trei feluri de peste
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Cheesecake cu rosii si busuioc
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Pachetele cu porumb si branza
Pateuri rapide