Blancheta de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Blancheta de miel

Blancheta de miel

Ingrediente:

2 kg carne miel ,5 catei usturoi ,2 linguri faina ,500 ml vin alb sec ,unt ,sare, piper ,verdeturi asortate, dupa gust, in buchet
Pentru sos: unt, ciuperci ,lamaie ,1 galbenus ,2 linguri smantana

Mod de preparare:

Se topeste untul in tigaie, fara sa se arda, se rumeneste carnea, apoi se adauga faina, usturoiul pisat, si se lasa sa se patrunda aromele. Se stinge cu vinul, se adauga buchetul de verdeturi si se lasa citeva clocote. Apoi se da pentru 1 h la cuptorul bine incins, cu capac.Sosul se face calind ciupercile in unt. Separat se freaca galbenusul cu zeama de lamaie.Carnea se scoate de la cuptor, se aseaza pe un platou. Se arunca buchetul de verdeturi si se filtreaza sosul, apoi se adauga pasta de ou, se amesteca si ciupercile calite si apoi smantana. Se acopera cu sosul format carnea si se serveste alaturi de orez.

Adauga comentariu la reteta - Blancheta de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Capunti alla puttanesca
Paine pictata
Manti
Chiftele din legume
Butternut umplut
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Salata de tortellini
Baclavale traditionale
Ardei umpluti cu legume
Prajitura cu zmeura si pomelo
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tiramisu
Prajitura  cu mac
Parjoale de vara