Ciorba de berbec

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi ,piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
  Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Sarmale fara carne
Supa de pui - rapida
Caracatita in ulei
Brownies cu miere si seminte
Tagliatelle a La-Chef-A
Crutoane aromate
Parmigiana di melanzane
Supa gulas
Salata de ton cu ardei gras
Chiftelute de calamari
Fettuccine cu ton si rosii
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Saltimbocca alla romana
Ardei umpluti