Ciorba de berbec

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi ,piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
  Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Supa cu turnatei
Paine cu orez
Portofele de cod cu fasole verde
Saratele
Dovlecei crocanti la cuptor
Chec de carne
Paine pictata
Salata de tortellini
Tort de ciuperci
Marmelada de zmeura
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Um Ali - budinca egipteana din paine
Supa gulas
Supa Imperiala