Ciorba de berbec

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi ,piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
  Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de rosii si morcovi
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Pateuri umplute cu sunca
Pogacele cu jumeri
Chicken Bryan
Polos
Spaghetti Carbonara
Spinach and Feta Quesadilla
Paine  pe vatra
Prajitura cu gutui si branza
Friptura de porc cu sorici
Batoane de cereale
Fursecuri simple
Rulada de somon afumat