Ciorba de berbec

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi ,piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
  Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rasucita cu crema de branza
Salata de telina si morcovi rasi
Somon afumat pe scandura de cedru
Salata
Inghetata de cocos
Creveti crocanti cu cocos
Cartofi in crusta de mustar
Tarta de ciocolata
Brownies cu miere si seminte
Pateuri rapide
Supa de chimen
Friptura de vitel in ulei
Legume umplute
Ciorba de rosii II
Omleta cu orez la cuptor