Ciorba de berbec

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi ,piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
  Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Spaghetti Carbonara
Rulada de omleta
Manti
Covrigi
Ciocolata
Spaghetti cu zucchini si rosii
Piept de pui, la cuptor
Crenvursti in aluat
Musaca
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Ciorba de salata
Vinete umplute
Pogacsa
Pateuri cu ciuperci