Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Crap la cuptor (pe gratar)
Ardei umpluti
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Ardei umpluti cu legume
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paste cu ciuperci si rosii
Salata de tortellini
Cozonaci cu nuca si mac
Ciorba de salata
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Paine rasucita cu crema de branza
Baclavale traditionale