Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu branza dulce
Tarta cu rucola
Supa-crema de broccoli
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Caracatita in ulei
Ciuperci umplute cu legume
Carne de miel in stil mongolez
Chutney de prune
Tarta de ciocolata
Cartofi in crusta de mustar
Paine cu seminte
Brezel (covrigi nemtesti)
Pachetele cu porumb si branza
Supa de dovleac ( Butternut )
Rulade de peste cu morcov si dovlecel