Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Placinta  cu pui, spanac si branza
Salata de ton cu ardei gras
Ghiveci de orez cu legume
Tarta cu rucola
Placinta cu branza sarata
Crenvursti in aluat
Fursecuri cu gem
Pui umplut cu telina si morcovi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Legume umplute
Friptura de mistret
Cupola ninsa cu ciocolata
Inghetata prajita