Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Ardei umpluti,mai altfel
Rulada de vita cu sunca
Tropical salad with coconut shrimps
Vinete umplute
Pui cu legume de primavara
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Dulceata de grapefruit
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Schichttorte  Baumkuchen
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chiftelute din orez
Pogacsa
Supa-crema de broccoli
Gugelhupf cu marmelada