Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Salata de Boeuf
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Ghiveci de orez cu legume
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tocanita de naut la cuptor
Pogacsa
Quinoa cu legume
Baclavale traditionale
Musaca
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Salata de telina,citrice si rodie
Beef Bourguignon - Julia Child
Oua tari cu sos
Fursecuri simple