Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Turta dulce din piscoturi
Baton de vanilie
Bulete cu cascaval la cuptor
Tort cu mere si nuci
Rosii umplute cu ton
Ciorba de salata
Tortelete cu crema Toffee
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chec negru
Supa de chimen
Placinta cu branza sarata