Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30ÔÇÖ.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Supa de pui - rapida
Savarine
Friptura de miel in slowcooker
Friptura de porc cu sorici
Pasca cu branza dulce
Chocolate cheesecake
Pate Brisee
Antricot cu sos de piper verde
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tortelete cu crema Toffee
Piept de pui simplissime
Pateu din ficatei de pui
Spinach and Feta Quesadilla
Butternut umplut