Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Castraveti cu maioneza de avocado
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Prajitura cu mere caramel
Mancarica de gulas
Prajitura cu tofu si ciocolata
Dulceata de portocale cu ciocolata
Ciuperci umplute cu legume
Roastbeef a la Jamie
Inghetata de nectarine si caise
Somon la gratar
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Bruschette cu dovlecei
Polos
Paine cu seminte