Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tort din albusuri
Ciorba din pipote de curcan
Islere
Cotlete de vinete
Caviar de vinete
Chocolate cheesecake
Barcute de vinete
Salata de fasole cu ton
Turta dulce din piscoturi
Supa Imperiala
Portofele de cod cu fasole verde
Ardei umpluti,mai altfel
Baton de vanilie