Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tocanita de naut la cuptor
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Prajitura cu gutui si branza
Prajitura cu mere caramel
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Drob de miel
Pateuri rapide
Rulada de pui
Somloi Galuska
Prajitura Latte Macchiato
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Musaca
Cartofi cu conopida si branza
Tarta cu crème brûlé