Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Supa crema de rosii si morcovi
Saltimbocca alla romana
Portofele de cod cu fasole verde
Paine rapida fara drojdie
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Musaca
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chutney de prune
Chec de carne
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Fursecuri fine cu nuci
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Medalion de vinete
Bors de iarna cu afumatura