Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute
Somon la gratar
Paste de spanac cu calamari si rosii
Sparanghel verde cu bacon
Salata de tortellini
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tropical salad with coconut shrimps
Cheesecake cu rosii si busuioc
Ghiveci de orez cu legume
Varza rosie cu mar
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Batoane de cereale
Saltimbocca alla romana
Parmigiana di melanzane
Sesame Chicken