Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Drob de pui
Mancarica de gulas
Supa Imperiala
Chiftelute din orez
Chiftele din legume
Baton de vanilie
Crenvursti in aluat
Batoane de cereale
Biscuiti cu Nutella
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Placinta  cu pui, spanac si branza
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Paine pictata
Chec aperitiv,stelute si braduti