Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de sfecla rosie cu pui
Chiftelute de calamari
Cozonaci cu nuca si mac
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Friptura de miel in slowcooker
Kunefe (cataif)
Crap la cuptor (pe gratar)
Barcute de vinete
Chec negru
Ardei umpluti
Tiramisu de capsuni si cocos
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciorba din pipote de curcan
Paine rasucita cu crema de branza
Piept de rata cu ciuperci