Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30ÔÇÖ.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Kisir -  salata de griu
Cozonac Grania
Cornuri cu unt
Castraveti cu maioneza de avocado
Chiftelute de calamari
Rulada de omleta
Piept de pui afumat
Quinoa cu legume
Chiftelute de carne
Tarta cu rucola
Inghetata de nectarine si caise
Branza cu verdeturi
Omleta cu orez la cuptor
Dulceata de grapefruit
Risotto cu broccoli si kaiser