Ciorba de potroace de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de potroace de miel

Ciorba de potroace de miel

Ingrediente:

500 gr maruntaie de miel, 2-3 oase de miel sau oaie ,ceapa verde - 2-3 legaturi, morcov 1, pastarnac 1, patrunjel, radacina si frunze, 1 rosii 5,  500 ml moare de varza, orez 3 linguri ,leustean, marar din belsug

Mod de preparare:

Se fierb oasele, se ia spuma, se scot si se pastreaza supa. In ea se fierbe zarzavatul curatat si tocat marunt. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate se spala si se oparesc, apoi se scurg bine. Se toaca marunt si se pun in oala, se fierb la foc potrivit 30'.
  Se fierbe separat zeama de varza, se ia spuma si se pune peste ciorba. Se adauga si orezul bine spalat, daca nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamaie. Pe deasupra se presara verdeta tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de potroace de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa din trei feluri de peste
Parjoale de vara
Paine cu seminte
Paine cu iaurt
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort cu cafea si gem de zmeura
Somloi Galuska
Salata de sfecla rosie cu pui
Tarta de ciocolata
Rulada de omleta
Paine cu orez
Cotlete de vinete
Mancarica de gulas
Gratin de paste si peste, cu bezea
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura