Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Ingrediente:

1 kg cotlet de miel, 1/2 legatura patrunjel verde, cimbru, maghiran, busuioc, dupa gust 100 ml ulei, 2 catei de usturoi, 400 gr rosii mici, sare, piper

Mod de preparare:

Se spala carnea si se usuca cu un servet de hartie. Se aleg frunzulitele de patrunjel, cimbru si maghiran si busuioc, se dau prin robot cu uleiul si usturoiul. Se unge carnea cu uleiul astfel preparat si se lasa sa se patrunda peste noapte la frigider.Se incinge cuptorul la 250C si se introduce tava pentru friptura ca sa se-nfierbinte bine. Se spala rosiile, se mai sterge putin din uleiul aromat cu care-a fost unsa carnea (si se pastreaza), dupa care se condimenteaza. Se asaza cotletul pe partea carnoasa in tava fierbinte, se baga la cuptor si se prajeste circa 15 minute. Se adauga si rosiile, sarea, piperul, se picura putin ulei aromat si se mai tine la cuptor inca 5 minute. Se scoate friptura si se acopera cateva minute. Se presara cu verdeata tocata si se serveste cu rosiile coapte si piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rasucita cu crema de branza
Brezel (covrigi nemtesti)
Baton de vanilie
Pateuri rapide
Gratin de paste si peste, cu bezea
Bulete cu cascaval la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Tiramisu de capsuni si cocos
Pateuri umplute cu sunca
Banana Daiquiri
Oua tari cu sos
Vegeta de casa
Savarine
Supa de gulii
Varza rosie cu mar