Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Ingrediente:

1 kg cotlet de miel, 1/2 legatura patrunjel verde, cimbru, maghiran, busuioc, dupa gust 100 ml ulei, 2 catei de usturoi, 400 gr rosii mici, sare, piper

Mod de preparare:

Se spala carnea si se usuca cu un servet de hartie. Se aleg frunzulitele de patrunjel, cimbru si maghiran si busuioc, se dau prin robot cu uleiul si usturoiul. Se unge carnea cu uleiul astfel preparat si se lasa sa se patrunda peste noapte la frigider.Se incinge cuptorul la 250C si se introduce tava pentru friptura ca sa se-nfierbinte bine. Se spala rosiile, se mai sterge putin din uleiul aromat cu care-a fost unsa carnea (si se pastreaza), dupa care se condimenteaza. Se asaza cotletul pe partea carnoasa in tava fierbinte, se baga la cuptor si se prajeste circa 15 minute. Se adauga si rosiile, sarea, piperul, se picura putin ulei aromat si se mai tine la cuptor inca 5 minute. Se scoate friptura si se acopera cateva minute. Se presara cu verdeata tocata si se serveste cu rosiile coapte si piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caramel Tiramisu
Paine  pe vatra
Ciorba de praz cu zeama de varza
Varza rosie cu mar
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Salata de fasole cu ton
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Paine rasucita cu crema de branza
Ardei umpluti cu legume
Supa de pui - rapida
Spirale cu Nutella
Antricot cu sos de piper verde
Chocolate cheesecake
Kisir -  salata de griu
Tarta cu brinza si zmeura